Betaalbaar en goed, opslagruimte huren in Oirlo (Venray)

U wilt een opslagruimte huren voor de (tijdelijke) opslag van meubels, verhuisdozen, archiefmateriaal, goederen of andere materialen? Of u zoekt bedrijfsmatige opslag? Opslagverhuur Oirlo biedt de uitkomst. Met een totaal van 5000m2 aan ruimte is er altijd een passende oplossing te vinden in onze opslagboxen, volume opslag of stalling.

Waarom Opslagverhuur Oirlo

Bij Opslagverhuur Oirlo staan wij voor kwaliteit, flexibiliteit en service. Wij proberen altijd een oplossing te vinden voor uw (tijdelijke) behoefte aan (extra) opslagruimte. Op ons ruim opgezet en goed beveiligd bedrijfsterrein, gelegen aan de A73 afslag Venray, hebben wij de beschikking over een 7-tal loodsen. Wij wonen zelf bij ons bedrijf, waardoor wij (ook in de avonduren en weekenden) toezicht houden op uw, bij ons, opgeslagen goederen. U bent altijd welkom om geheel vrijblijvend ons bedrijf te bezichtigen. Wij laten graag zien waar wij goed in zijn: uw goederen perfect opslaan tegen een betaalbaar tarief. 

Mogelijkheden bekijken

U kunt snel en gemakkelijk een opslagbox huren bij ons. Dankzij de plattegrond ziet u direct welke opslagboxen er nog beschikbaar zijn. Wat de afmetingen van de opslagboxen zijn en wat de prijzen van de opslagboxen zijn. Tevens kunt u direct een opslagbox bij ons aanvragen. Wilt u een maatwerkoplossing in onze volume opslag of stalling? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk beschikbaarheid Neem contact op

Vorst-, vocht- en ongedierte vrij

Publicatie datum: 01-Jan-1970
Vorst-, vocht- en ongedierte vrij
© Opslagverhuur Oirlo 2024
Created by