Tijdelijke opslag Venray

U heeft ruimte tekort? Al eens gedacht over tijdelijke opslag? Iedereen herkent het wel, een volle schuur, een garage als opslag of een slaapkamer als rommelkamer. Ruimtegebrek komt vaker voor dan gedacht. Het is dan handig om te weten dat er tegen scherpe tarieven mogelijkheden zijn om in de buurt een tijdelijke opslagruimte te huren bij Venray.

Nette opslag

U kunt met een gerust hart uw spullen achterlaten bij Opslagverhuur Oirlo. De opslagboxen zijn allemaal:

  • Schoon
  • Droog
  • Vorstvrij
  • Ongediertevrij
  • Betaalbaar

Dit zorgt er voor dat uw materialen netjes opgeslagen kunnen blijven, zolang als u het nodig heeft.

Veilige opslagruimte

Het moet voor zichzelf spreken dat onze opslagruimtes veilig zijn. Elke beweging op het terrein wordt geregistreerd door ons camerasysteem en code systeem. Zo moet een gebruiker bij het opkomen van het terrein zijn eigen code invoeren en wordt dit geregistreerd. Ook bij het betreden van de opslagruimtes moet dezelfde code ingevoerd worden. Zo is er een waterdicht systeem waar veiligheid voorop staat.

Eerlijke afspraken

Bij het huren van een opslagruimte maken we duidelijke afspraken en hier houden wij ons aan. Er worden geen kleine lettertjes in de contracten geplaatst en borg daar doen wij niet aan. Dit betekent dus dat de prijs gewoon vast staat en dat er geen extra kosten aan vast zitten. Zelfs geen administratiekosten. Heeft u de ruimte niet meer nodig? Dan kunt u makkelijk opzeggen dankzij onze flexibele opzegtermijnen.

Meer weten over tijdelijke opslag bij Venray?

Heeft u interesse gekregen in onze ruimtes? Kijk dan op de plattegrond voor de beschikbaarheid van onze opslagboxen. Zoekt u een grotere oplossing of wilt u een voertuig stallen? Kijk dan eens bij volume opslag en stalling. Natuurlijk kunnen wij ook meedenken in een maatwerk oplossing. Neem dan contact met ons op om samen tot een klant specifieke oplossing te komen. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

© Opslagverhuur Oirlo 2024
Created by