Opslagruimte huren Horst

Bent u benieuwd naar de mogelijkheid om een opslagruimte te huren bij Horst? Wellicht biedt Opslagverhuur Oirlo een geschikte oplossing! Wij bieden u verschillende opties om u opslag te verzorgen. Zo bieden wij de welbekende opslagboxen, stallingsmogelijkheden en volume opslag. Dit alles op enkele minuten van de A73 bij afslag Venray.

Opslagbox huren

Opslagverhuur Oirlo biedt u verschillende mogelijkheden, waaronder opslagboxen. Van deze vorm hebben wij 83 opslagruimtes met een grootte van 9 m2. Deze ruimtes kunt u gebruiken voor bijvoorbeeld meubelopslag, archiefopslag of boedelopslag. Dankzij onze lage prijzen kunt u voordelig een box huren voor de periode die u nodig heeft.

Voorwaarden van het huren

U wilt een opslagbox bij ons huren? Dan registreren wij u in ons systeem. Dit en het huurcontract geven u toegang tot onze locatie met een unieke code, waar alleen u gebruik van maakt. Dit zorgt er voor dat er geen ongenode gasten op het terrein komen. Heeft u de box niet meer nodig? Dan kunt u snel opzeggen dankzij onze flexibele opzegtermijnen. Zo zit u niet vast aan een opslagruimte waar u niets mee doet.

Snel uw spullen onderbrengen

Oirlo is vanuit horst gemakkelijk te bereiken. Of u nu binnendoor gaat via de Venrayseweg of over de snelweg, u bent binnen no-time op de Zandhoek 13 in Oirlo. Wat u wilt stallen, dat is aan u. Het is natuurlijk niet toegestaan om verboden middelen op te slaan.

Opslag box huren bij Horst

Heeft u interesse gekregen in de mogelijkheden van Opslagverhuur Oirlo? Neem eens vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. Zoekt u een andere oplossing of meer ruimte? Kijk dan eens naar onze volume opslag of de stalling.

Vorst-, vocht- en ongediertevrij

Publicatie datum: 01-Jan-1970
Vorst-, vocht- en ongediertevrij
© Opslagverhuur Oirlo 2024
Created by