Opslagruimte huren Venray

U zoekt de mogelijkheid om een opslagruimte te huren bij Venray? Zoek niet verder! Opslagverhuur Oirlo biedt verschillende opties om u te ondersteunen in uw ruimtegebrek. Zo kunt u hier terecht voor opslag boxen, stalling en volume opslag. Dit alles op slecht enkele minuten van de A73 bij Venray.

Opslagbox huren

Onder onze mogelijkheden vallen ook de opslagboxen. Wij hebben 83 opslagboxen met een grootte vanaf 9 m2. Deze zijn makkelijk te bereiken en geven u een snelle opslagmogelijkheid. De boxen kunt u bijvoorbeeld gebruiken voor meubelopslag, archief opslag of boedel opslag. Dankzij onze lage tarieven bent u gegarandeerd van een betaalbare oplossing.

Voorwaarden van het huren

Bij het huren van een opslagbox vragen wij altijd een geldig legitimatiebewijs. Deze wordt bij ons geregistreerd en het huurcontract wordt getekend. Hierbij krijgt u een toegangscode tot het terrein en kunt u uw opslagbox in gebruik nemen. Er zitten geen verborgen haken of ogen aan de contracten. Eerlijkheid en duidelijkheid, dat is waar wij voor staan. Wilt u opzeggen? Geen probleem! Wij hanteren flexibele opzegtermijnen. Zo zit u niet vast aan een box waar u niets mee doet.

Wat kunt u kwijt in de box

Wat u wilt stallen is geheel aan u. Natuurlijk mag u geen verboden middelen of materialen opslaan in onze opslagruimtes. Verder is het vrij om uw materialen op te slaan. Het is aan te raden voor uzelf om de ruimte zo efficiënt mogelijk in te delen. Het is handig om uw goederen te verpakken in dozen of kisten. Zo kunt u gemakkelijk uw producten stapelen en kunt u dus meer kwijt in een box.

Opslag box huren bij Venray

Heeft u interesse gekregen in de mogelijkheden van Opslagverhuur Oirlo? Neem eens vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken of kijk in ons overzicht  voor de beschikbaarheid van onze opslagboxen. Zoekt u een ander oplossing of meer ruimte? Kijk dan eens naar onze volume opslag of de stalling.

Lage prijzen

Publicatie datum: 01-Jan-1970
Lage prijzen
© Opslagverhuur Oirlo 2024
Created by