Stalling

Naast onze volume opslag en opslagruimtes bieden wij ook de mogelijkheid tot stalling. Stalling voor bijvoorbeeld een motor, aanhanger, auto of ander voertuig. Zo kunt u bijvoorbeeld uw oldtimer stallen in de wintermaanden of uw aanhangwagen door het jaar heen. De ruimte is binnen openingstijden toegankelijk en uw voertuig staat veilig, droog en vorstvrij door het jaar heen.

Auto stallen

U wilt uw autostallen? Gaat u voor lange tijd weg of gaat het om een oldtimer welke u in de winter een vorstvrije stalling wilt geven? Dan is de stalling van Opslagverhuur Oirlo precies wat u zoekt. Een veilige, droge, vorstvrije en beveiligde stalling waar uw auto door het jaar heen veilig opgeslagen kan worden.

Ruimte voor stalling

Onze mogelijkheden zijn ruim opgezet. Zo kunt u ruimtes huren van 40m2 tot een ruimte van 1000m2. Zo heeft u altijd een passend formaat voor uw stalling. Niet precies wat u zoekt? Neem dan eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag met u mee om samen tot een oplossing te komen.

Onze mogelijkheden

U zoekt een stallingsmogelijkheid? Wij kunnen waarschijnlijk wel helpen! Wij bieden ruimte voor bijna alles:

  • Auto’s;
  • Motoren;
  • Aanhangers;
  • Boten op aanhanger;
  • Caravans en campers.

Meer weten over onze stalling?

U kunt gemakkelijk onze locatie bereiken. Wij liggen op een paar minuten van de A73 afslag Venray Zuid. Het terrein en de loodsen zijn beveiligd en iedere bezoeker wordt geregistreerd. Verder is er een camerasysteem welke iedere beweging volgt. Heeft u interesse in onze stallingsmogelijkheden gekregen? Neem dan eens contact met ons op om vrijblijvend meer informatie op te vragen. Wij willen altijd met u meedenken om tot een oplossing te komen welke voor u werkt. Hierbij zijn wij duidelijk, eerlijk en betrouwbaar. Wellicht tot ziens bij Opslagverhuur Oirlo!

Auto's en motoren

Publicatie datum: 01-Jan-1970
Auto's en motoren
© Opslagverhuur Oirlo 2024
Created by