Tijdelijke opslag Horst

U heeft tijdelijke opslag nodig in de buurt van Horst? Zoek niet verder! Opslagverhuur Oirlo ligt dichtbij, is makkelijk te bereiken en heeft ruime openingstijden. Heeft u een keer een probleem of een specifiek verzoek? Geen probleem! Wij zijn 24/7 bereikbaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Opslagverhuur Oirlo is altijd bereid om mee te denken!

Wat kunt u van ons verwachten

Het is voor Opslagverhuur Oirlo van belang dat de klant tevreden is. Daarom zijn wij 24/7 bereikbaar als er problemen zijn. Verder kunnen wij u altijd een klant specifieke oplossing bieden. Dit houdt in dat wij meedenken en ook out-of-the-box denken. U krijgt wat u verwacht en er zitten geen haken of ogen aan. Geen extra kosten in de vorm van administratiekosten of borg, en flexibele opzegtermijnen. Daarvoor krijgt u dan een schone, droge, vorst- en reukvrije opslagruimte.

Uw spullen makkelijk opslaan bij Horst

Wanneer u gebruik maakt van onze tijdelijke opslag bij Horst kunt u gedurende de openingstijden gemakkelijk bij uw box. Dit houdt in dat u tussen 06.00 en 22.00 het terrein op kunt en uw box kunt bereiken. Het terrein is ruim opgezet, dus u kunt ook uw spullen brengen/halen met een aanhanger. Wilt u een aanhanger huren? Ook dat kan! Voor het vervoer van en naar de opslagruimte hebben wij aanhangwagens staan. En dat alles op een paar minuten van de A73 afslag Venray.

Tijdelijke opslag huren Horst

Heeft u interesse in het huren van een opslagbox? Kijk dan eens in ons overzicht om te zien wat er vrij is. Daar kunt u ook makkelijk uw opslagruimte vastleggen. Ook hebben wij grotere oplossingen en stallingsmogelijkheden voor een voertuig. Heeft u nog vragen? Kijk dan eens in onze FAQ of neem contact met ons op om samen tot een oplossing te komen. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Vorst-, vocht- en ongediertevrij

Publicatie datum: 01-Jan-1970
Vorst-, vocht- en ongediertevrij
© Opslagverhuur Oirlo 2024
Created by