Volume opslag

U zoekt een mogelijkheid om tijdelijk goederen op te slaan? Zoek niet verder! Opslagverhuur Oirlo biedt mogelijkheden. Opslagruimtes vanaf 40m2 geven u de mogelijkheid om tijdelijk uw materialen op te slaan. Ideaal om uw bedrijfsopslag tijdelijk uit te breiden.

Uw mogelijkheden

Bij Opslagverhuur Oirlo bieden wij u de mogelijkheid om uw materialen of producten op te slaan zolang u het nodig heeft in onze grote opslagruimtes. Hier zijn verschillende mogelijkheden in. Wij bieden ruimtes in de grootte van:

40 m2
60 m2
75 m2
100 m2
150 m2
500 m2
1000 m2

De opslag locatie is goed te bereiken met vrachtwagen of combinatie met aanhanger. Slechts op enkele minuten van de A73 afslag Venray. Het terrein is ruim opgezet, dus kunt u makkelijk uw materialen laden en lossen. Heeft u hulp nodig in het transport? Opslagverhuur Oirlo kan u ondersteunen in het transport van en naar onze locatie! U kunt er ook voor kiezen om het laden en lossen door ons te laten verzorgen.
Ook bieden wij de mogelijkheid om op onze locatie een aanhanger te huren om uw transport te regelen. 

De zekerheden bij Opslagverhuur Oirlo

Bij Opslagverhuur Oirlo liggen uw materialen veilig. Het gehele terrein is beveiligd met een toegangssysteem en wordt 24/7 gemonitord via camera’s. Dit zorgt er voor dat er geen ongenode gasten het terrein op komen. U kunt enkel het terrein op met de toegangscode welke wij u gegeven hebben en hierbij wordt uw toegang geregistreerd. Zo houden wij iedere beweging op ons terrein in de gaten en hoeft u zich geen zorgen te maken.

Goederen opslaan?

Heeft u interesse gekregen in de opslagmogelijkheden van ons? Zoekt u een andere mogelijkheid of een kleinere optie? Kijk dan eens bij onze opslagboxen. Meer weten of wilt u samen kijken naar een maatwerk oplossing? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Dan kijken wij samen met u naar de mogelijkheden. Wij denken met u mee en zijn pas tevreden als u tevreden bent.

Gunstige ligging aan A73

Publicatie datum: 01-Jan-1970
Gunstige ligging aan A73
© Opslagverhuur Oirlo 2024
Created by